Het Open Belleman Tafeltennistoernooi 2016

Het Open Belleman Tafeltennistoernooi 2016

Tijdens het ‘Open Belleman Tafeltennistoernooi’ in het dorpshuis De Belleman ontmoetten op woensdagavond 16 november gelegenheidsteams van vrienden, familieleden en oud-klasgenoten elkaar op sportieve wijze aan de andere kant van de tafeltennistafel. De opkomst was optimaal, zodat wij zelfs de vol-is-volregel moesten toepassen. Alle acht  tafels waren voortdurend bezet en na zo’n twee uur spelen maakte men zich op voor de finales.

Na afloop daarvan werd door onze nieuwe voorzitter Piet Koster de wisselbeker aan de kampioen Do-It 1 (Johan Bouwman, Gerben van de Veen en Edwin Jansen)  uitgereikt. Tweede werd Do-It 2 (Jos van den Born, Hans van Essen en Arjan Buitenhuis) en de derde  plaats werd door De Veentjes ( Bert van de Veen, Frank van de Veen en Odine van de Veen geclaimd. De overige teams eindigden in deze volgorde: 4e Vebo, 5e De Pingpongers, 6e De Boys, 7e Het Balletje en 8e Move.

Na een bloedstollende partij bleek Johan Bouwman de sterkste individuele speler. Hij versloeg in de finale Gerben van de Veen.

Verder waren er waardevolle prijzen die beschikbaar werden gesteld door het pannenkoekenhuis ‘De Tolboom’, de eetcafés ‘De Zaak’ en ‘Hans z’n Grietje’ en de plaatselijke Spar-supermarkt.

Dit tafeltennisevenement werd mogelijk gemaakt door de sponsors Teun Gundelach Vastgoed, De Korrel Beheer en Van de Pol Dienstverlening.

De algehele leiding was in handen van Gerco Wassink, bijgestaan door Zeger Bakker. Samen wisten zij de registratie en puntentelling digitaal vlekkeloos te verwerken. Opmerkelijk was dat de planning ook qua tijd nagenoeg klopte.

Ook dit keer vonden we Dirk van de Bor bereid foto’s te maken voor de pers en voor de website.

Verder werd er zeer gemotiveerd gespeeld en was er een goede sfeer, temeer daar wat bitterballen uit de pan werden geserveerd aan hen die nog wat te bespreken hadden. Kortom: een geslaagde sportavond in het warm kloppende hart van Terbroek, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Reacties zijn gesloten.