Het Open Belleman Tafeltennistoernooi 2017

Het Open Belleman Tafeltennistoernooi 2017

Tijdens dit jaarlijkse indoor Tafeltennis Toernooi in het dorpshuis De Belleman, dat alweer zijn derde editie beleefde, ontmoetten op woensdagavond 22 november gelegenheidsteams van vrienden, buren, familieleden en oud-klasgenoten elkaar op sportieve wijze aan de andere kant van de tafeltennistafel. De opkomst was meer dan optimaal, zodat men helaas ook dit jaar de vol-is-vol regel moest toepassen. Alle acht tafels waren zo voortdurend bezet en na zo’n twee uur spelen maakte men zich op voor de finales.

Na afloop daarvan werd door de voorzitter, Piet Koster, de wisselbeker aan de kampioen Do-It 1 (Johan Bouwman, Gerben van de Veen en Edwin Jansen) uitgereikt. Tweede werd Inspire2Move (Peter van Veen, Bert Ridder en Henk Ridder) en de derde plaats werd door Do-It 2 (Jos van den Born, Hans van Essen en Arjan Buitenhuis) geclaimd. De overige teams eindigden in deze volgorde: 4e Djobs, 5e De Boys, 6e Team Boev, 7e De Pingpongers en 8e De Ballers.

Na een spannende partij bleek Johan Bouwman de sterkste individuele speler. Hij versloeg in de finale Hans van Essen.

Verder waren er waardevolle prijzen die beschikbaar werden gesteld door het pannenkoekenhuis ‘De Tolboom’, de eetcafés ‘De Zaak’ en ‘Hans z’n Grietje’ en de plaatselijke COOP-supermarkt, zalencentrum ‘De Belleman’ en V&W Auto’s Zwartebroek.

Dit tafeltennisevenement werd mogelijk gemaakt door de sponsors De Korrel Beheer, Inspire2Move massages en Van de Pol Dienstverlening.

De algehele leiding was in handen van Gerco Wassink, bijgestaan door Eddy Burgers. Samen wisten zij de registratie en puntentelling digitaal vlekkeloos te verwerken. Opmerkelijk was dat de planning ook qua tijd nagenoeg klopte.

Ook dit keer vonden we Dirk van de Bor bereid foto’s te maken voor de pers en voor de website.

Verder werd er zeer gemotiveerd gespeeld en was er een goede sfeer, temeer daar door ‘onze’ Janneke Bos wat bitterballen uit de pan werden getoverd en vervolgens werden geserveerd tot ieders tevredenheid aan hen die nog wat te bespreken hadden. Opnieuw een geslaagde avond die om een vervolg vraagt in 2018!

Reacties zijn gesloten.