Dubbelspel Toernooi Stroe 2024

Dubbelspel Toernooi Stroe 2024

Als afsluiting van het seizoen was er in Stroe op 29 mei een dubbelspeltoernooi in de Hofstee samen met tafeltennisvereniging de Belleman uit Zwartebroek en de verenigingen uit Stroe en Harskamp. Het was een hele mooie avond en meteen ook een goede gelegenheid om deze website weer up-to-date te maken. Want ondanks dat we online even wat minder actief zijn geweest, zijn we offline nog zeker wel actief. Het resultaat deze keer? Een plek in de dubbelspelfinale voor een van onze leden Juan.

Qua competitie over het hele jaar vielen we dit jaar helaas niet in de prijzen, maar daar hopen we volgend jaar verandering in te brengen. Het was een hele gezellige avond met de andere clubs en een goede afsluiting van het seizoen. Al is ons seizoen intern nog niet klaar. Ook aankomende donderdag pingpongen wij nog even door, met 6 juni onder onze eigen leden een speelkaartentoernooi. Van harte welkom om aan te sluiten vanaf 20u om eens mee te kijken bij onze gezellige vereniging.

Reacties zijn gesloten.