Het Open Belleman tafeltennistoernooi 2015

Het Open Belleman tafeltennistoernooi 2015

Het Open Belleman tafeltennistoernooi (25 november 2015)

Tijdens het ‘Open Belleman tafeltennistoernooi’ in het dorpshuis De Belleman, dat georganiseerd werd door de gelijknamige tafeltennisclub, ontmoetten woensdagavond 25 november 2015 gelegenheidsteams van familie, vrienden en oud-klasgenoten elkaar op sportieve wijze ‘aan de andere kant van de tafeltennistafel’.

De opkomst was optimaal, zodat de 8 tafels voortdurend bezet waren. Na zo’n 2 uur spelen maakte men zich op voor de finales. Na afloop daarvan reikte voorzitter Wim Hendriksen de bekers uit.

In een zinderende finale werd het team ‘Do-it’, bestaande uit Johan Bouwman, Gerben van de Veen en Edwin Jansen, kampioen. Dit team nam ook de wisselbeker mee naar huis.
Tweede werd het team ‘LiBerDi’ met Lidy Pater, Bert van Wee en Dineke Schimmel.
De winnaar van de ‘kleine finale’, en dus derde, werd het team ‘De Veentjes’ met Janneke Bos, Bert van de Veen en Odine van de Veen.

Verder waren er waardevolle prijzen die beschikbaar werden gesteld door pannenkoekenboerderij ‘De Tolboom’ in Terschuur, eetcaf√© & cafetaria ‘De Zaak’ en supermarkt ‘De Spar’ in Zwartebroek.
Dit tafeltennisevenement werd mogelijk gemaakt door Van de Pol Dienstverlening in Terschuur.

Het restant van de einduitslag was als volgt:
4e: team Batman (Henk van de Hoek, Danny van de Hazel en Remco van de Peut)
5e: team De Pingpongers (Jordi Blankespoor, Wim Kortus en Henk Kortus)
6e: team De Bosjes (Dick, Auke en Jelle Bos)
7e: team De Belleballers (eigen team buiten mededinging)
8e: team De Darters (Peter, Theo en Wim van de Veen)

Kortom, een geslaagde sportavond in het warm kloppende hart van Terbroek.

Dankzij Gert Westeneng, Wout Heiwegen, Hans van de Horst en Henk Kuijt, die gezamenlijk het team De Belleballers vormden,¬†kon het toernooi ook in organisatorisch opzicht vlekkeloos verlopen bij deze maximale bezetting. Voor het goede begrip vermelden we dat ‘onze spelers’ niet voor de prijzen meededen.
De algehele leiding was in handen van Gerco Wassink, die werd bijgestaan door Marieke van Maanen; samen zorgden zij dat de registratie en puntentelling digitaal vlekkeloos werden verwerkt. Opmerkelijk was dat de planning ook qua tijd nagenoeg klopte.

Ook dit keer vonden we Dick van de Bor bereid foto’s te maken voor de pers en voor onze website.
Verder werd er zeer gemotiveerd gespeeld en was er een goede sfeer, temeer daar Janneke Bos wat bitterballen uit de pan serveerde aan hen die nog wat te bespreken hadden. Kortom: het geheel was voor herhaling vatbaar.

Reacties zijn gesloten.