Nieuwe tenues gepast gepresenteerd

Nieuwe tenues gepast gepresenteerd

Nieuwe tenues gepast gepresenteerd (2 april 2015)

Vijf jaar geleden werden er nieuwe shirts aangeschaft, mede dankzij de sponsoring van ‘Arie van Duinkerken Schilderwerken’ en ‘Gert van Gulik Grondwerken & Bouwservice’. Inmiddels waren wij wel weer aan nieuwe shirts toe. Door de propere echtgenotes van onze leden werden de shirts week in week uit gewassen en gestreken. Tegen zoveel properheid waren de shirts uiteindelijk niet bestand. De kleuren werden wat vaal en ook de logo’s werden er niet mooier op.

Gelukkig waren onze sponsors weer bereid het grootste deel van de kosten van onze shirts met opdruk voor hun rekening te nemen. Om de kosten nog wat verder te drukken was ook ‘Van den Ham Sports’ bereid een deel te sponsoren in ruil voor hun embleem op de mouw.

Groepsfoto met sponsors van het nieuwe tenue

Bij een mooi shirt hoort vanzelfsprekend een mooie short. Tenslotte wil je graag goed voor de dag komen wanneer je elders wedstrijden moet spelen of wanneer tegenstanders op bezoek komen. Ook voor deze shorts hebben wij een sponsor gevonden: Dirk Schaap van ‘All-Round Fish’ uit Hoevelaken. Dirk Schaap is tevens actief lid van onze gezellige tafeltennisclub. Hierbij zeggen wij hen nogmaals hartelijk dank voor hun inbreng. Verder willen we vermelden dat onze Marieke van Manen de bestelling op een professionele wijze begeleidde en de levering kritisch naliep.

Uiteraard besloten we, samen met onze sponsors, deze donderdagavond met een gezamenlijk bijeenzijn aan de bar onder het genot van een drankje en een hapje. Dat laatste had onze Janneke Bos in de keuken tevoorschijn getoverd.

Rest ons nog te vermelden dat ook Dick van de Bor hierbij aanwezig was, omdat hij deze officiële ingebruikname aan de vergetelheid ontrukte door er een fotorapportage van te maken, die iedere aanwezige de volgende donderdagavond in digitale vorm ontving.

Voldaan konden we na afloop huiswaarts keren, de sponsors en Dick des te meer omdat zij dat niet met lege handen deden.

Reacties zijn gesloten.